Ondernemerscoach Haarlem – Ervaring

Ervaren ondernemer over CarrièreHealing:

“Het is bijzonder wanneer een onbekende zoveel over jou weet te vertellen. Vooral het weten te benoemen van de pijnpunten is confronterend. Zaken die je liever verborgen houdt, blijken toch waarneembaar. In een uur werd haarfijn uitgelegd waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik mezelf voor zou kunnen openstellen, wat ik vervelend vind en hoe ik meer rust kan vinden in de dagelijkse hectiek. Zeer verrassend dat dit mogelijk is vanuit intuïtie en focus, op iemand die rustig op een bank tegenover je zit. Wat is er nog veel uit het leven te halen, immers … Ik zou dit misschien ook kunnen leren. Blijkbaar haal ik nog lang niet alles uit de kansen die mij geboden worden. Ik moet de informatie nog een plek geven, maar ben na de CarrièreHealing bewuster met mezelf en mijn omgeving bezig. Ik stel me kwetsbaarder op, vraag medewerkers meer om hun mening en er mogen ook dingen fout gaan. Wanneer je als ondernemer verder wil komen dan moet je ook experimenteren, pionieren en afwijken van de gebaande paden. Een CarrièreHealing is daarom een aanrader voor iedere manager, directeur of zzp-er.”

Ondernemer te Groningen

Milja Falentijn | LoopbaanCoaching

Fijne loopbaantips voor onder de kerstboom... pic.twitter.com/h4lDJDP8MU